Anders in een nieuw jasje

Geplaatst op 31/01/2018 in Incentive

Onze nieuwe website is geheel Anders. Laat je door ons motiveren, activeren en inspireren over zeer uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten.

Ontdek de mogelijkheden en laat je Anders verassen. Naast een nieuwe huisstijl, is er ook veel meer informatie op onze nieuwe website te vinden:

  • Ontdek de diensten van Anders. Bekijk wat er allemaal mogelijk is en leer de mensen kennen achter het concept.
  • Bekijk onze cases en zie hoe andere bedrijven zich reeds hebben laten verassen door Anders.
  • In onze blog houden we je op de hoogte van alles wat we (bij) Anders doen. Hier lees je over projecten waar we mee bezig zijn, mijlpalen en ander nieuws.

Wouter Kosterman, de initiatiefnemer van Anders, kan worden gezien als expert op het gebied van organiseren en ondernemen. Wouter runt al 20 jaar eXito, een recreatie- en outdoorbedrijf met eigen boslocatie op de Veluwe.

Haal mensen uit hun omgeving, inspireer hen, breng ze in actie en kom samen tot succes! – Wouter Kosterman

Wil je meer weten over Anders? Lees dan even ons verhaal!
Lees ons verhaal

Volg ons ook op social media

Je kan Anders nu ook volgen op diverse social mediakanalen. Volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Daarnaast hebben we een nieuwsbrief. Meld je aan om eens in de zoveel tijd een keer wat Anders in je mailbox te ontvangen. Maak je geen zorgen, we zullen je niet spammen. Het aanmelden voor onze nieuwsbrief gaat trouwens net zo eenvoudig als het afmelden.

Op de hoogte blijven van actualiteiten en updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!