Wie zijn Anders

Het team

Het team van Anders bestaat uit gepassioneerde buitensportliefhebbers.

Wouter Kosterman

Wouter Kosterman

Wouter Kosterman, de initiatiefnemer van Anders, wordt gezien als expert op het gebied van organiseren en ondernemen. Wouter runt al 20 jaar eXito, een recreatie- en outdoor bedrijf met een eigen boslocatie van 8 hectare op de Veluwe.

Als ondernemer gaat Wouter slagvaardig, creatief, doortastend en oplossingsgericht te werk. Hij gebruikt zijn opgedane ervaring en kennis om organisaties te adviseren en inspireren Anders naar zaken te kijken. Naast Nederland, onderneemt Wouter ook in het buitenland.

Haal mensen uit hun omgeving, inspireer hen, breng ze in actie en kom samen tot succes!

Een Ander gesprek met Wouter? Wouter is een echte wintersportliefhebber, motorrijder, houdt van bergwandelingen in Oostenrijk en deelt graag zijn kennis over flora en fauna.

Lonie Lintsen

Lonie Lintsen

Lonie was voorheen werkzaam in het opzetten van openbare apotheken bij ziekenhuizen. Na een auto-ongeluk in 2008 en twee zware revalidatiejaren, is ze heringetreden bij eXito en Anders. Hier is ze nu het gezicht van beide organisaties tijdens de organisatiefase.

Lonie’s achtergrond ligt in de horeca. Ze heeft diverse opleidingen voor gastronomie, wijn, spijs en wildspecialiteiten gevolgd. Deze passie en kennis zie je terug in haar coördinerende rol, gastvrijheid, dienstbaarheid en doortastende vermogen. Daarnaast is koken ook een grote passie. Je vindt haar regelmatig achter een van onze Smokers en ze geeft kookworkshops.

Uniek events zitten hem in de details en maken het verschil, dat geldt ook voor de culinaire invulling.

Een Ander gesprek met Lonie? Haar passies zijn skiën, avontuur in de natuur, wijnen en spijzen, koken op open vuur en bergwandelingen.

Jos van Staalduinen

Jos van Staalduinen

Van gymdocent tot verantwoordelijke voor de afdeling leisure op de Eemhof. Jos is na een korte overstap weer terug bij eXito en nu ook werkzaam bij Anders. Als professionele eventorganisator blinkt Jos uit in kwaliteit door structuur, tot in de kleine details.

Toeval bestaat niet bij Jos. Naast details plannen is hij verantwoordelijk voor het opleiden van teamleden, het bewaken van de kwaliteit en veiligheid. Zowel qua planning als in de uitvoer wordt elk scenario uitgedacht. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Door alternatieve scenario’s uit te denken verhoog je de algehele kwaliteit. Organiseren en het coördineren van evenementen is een prachtig vak.

Een Ander gesprek met Jos? Hij kan je alles vertellen over geocaching en is daarnaast een echte buitensportliefhebber, avonturier en wereldreiziger.

Suzanne Vliem

Suzanne

Suzanne is onze event organisator in opleiding! Tijdens het wintersportseizoen is ze werkzaam als skileraar in Oostenrijk, maar de rest van het jaar versterkt ze het team van zowel eXito als Anders.

Na het afronden van de koksopleiding en vele jaren ervaring in de horeca, kan Suzanne als geen ander aanvoelen hoe mensen zijn en waar ze behoefte aan hebben. Deze kwaliteit is terug te zien in haar zeer persoonlijke en individuele manier van benaderen en communiceren.

Ik vind het ontzettend cool om door een zeer persoonlijke benadering echt wat toe te voegen aan de algehele beleving van een evenement.

Een Ander gesprek met Suzanne: ze kan je alles vertellen over IJsland en haar avonturen als skileraar. Een ander leuk onderwerp is haar passie voor buitensport.

Op de hoogte blijven van actualiteiten en updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!