Wie zijn Anders

Het team

Het team van Anders bestaat uit gepassioneerde buitensportliefhebbers.

Wouter Kosterman

Wouter Kosterman

Wouter Kosterman, de initiatiefnemer van Anders, wordt gezien als expert op het gebied van organiseren en ondernemen. Wouter runt al 20 jaar eXito, een recreatie- en outdoor bedrijf met een eigen boslocatie van 8 hectare op de Veluwe.

Als ondernemer gaat Wouter slagvaardig, creatief, doortastend en oplossingsgericht te werk. Hij gebruikt zijn opgedane ervaring en kennis om organisaties te adviseren en inspireren Anders naar zaken te kijken. Naast Nederland, onderneemt Wouter ook in het buitenland.

Haal mensen uit hun omgeving, inspireer hen, breng ze in actie en kom samen tot succes!

Een Ander gesprek met Wouter? Wouter is een echte wintersportliefhebber, motorrijder, houdt van bergwandelingen in Oostenrijk en deelt graag zijn kennis over flora en fauna.

Lonie Lintsen

Lonie Lintsen

Lonie was voorheen werkzaam in het opzetten van openbare apotheken bij ziekenhuizen. Na een auto-ongeluk in 2008 en twee zware revalidatiejaren, is ze heringetreden bij eXito en Anders. Hier is ze nu het gezicht van beide organisaties tijdens de organisatiefase.

Lonie’s achtergrond ligt in de horeca. Ze heeft diverse opleidingen voor gastronomie, wijn, spijs en wildspecialiteiten gevolgd. Deze passie en kennis zie je terug in haar coördinerende rol, gastvrijheid, dienstbaarheid en doortastende vermogen. Daarnaast is koken ook een grote passie. Je vindt haar regelmatig achter een van onze Smokers en ze geeft kookworkshops.

Uniek events zitten hem in de details en maken het verschil, dat geldt ook voor de culinaire invulling.

Een Ander gesprek met Lonie? Haar passies zijn skiën, avontuur in de natuur, wijnen en spijzen, koken op open vuur en bergwandelingen.

Op de hoogte blijven van actualiteiten en updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!