Wat is Anders

Wat doet Anders?

Anders motiveert, stimuleert en inspireert u en organiseert zeer uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten. Anders haalt mensen uit hun dagelijkse situatie en plaatst hen in een avontuurlijke en natuurlijke omgeving, die zal leiden tot succes.

Van productpresentatie, tot incentives, van een dag met en voor uw klanten tot een teambuildingsbijeenkomst voor uw personeel: Anders wil én kan alle soorten zakelijke bijeenkomsten voor u organiseren. Met de natuur als uitgangspunt en een evenwichtige dosis outdoor doorbreekt Anders de gebruikelijke organisatie. Anders kiest niet voor een standaard vergaderzaal, maar kiest voor een unieke, inspirerende en natuurlijke omgeving. Andere omgeving, Ander resultaat!

Anders kan ingeschakeld worden als partner om mee te sparren, maar kan ook de complete organisatie bij u uit handen nemen. Wij denken graag met u mee, maar zijn ook zeker niet bang om onze handen uit de mouwen te steken!

Het verhaal van Anders

Wouter Kosterman, de initiatiefnemer van Anders, runt samen met zijn team al 20 jaar eXito. Dit is een recreatie- en outdoor evenementenbureau met 8 hectare eigen grond. eXito weet al die jaren zeer succesvolle outdoor evenementen en groepskampeerreizen te organiseren en kan daarom gezien worden als de expert op het gebied van organiseren en ondernemen.

Binnen eXito kreeg ons team steeds vaker te maken met aanvragen voor bijzondere en interessante zakelijke bijeenkomsten, die eigenlijk niet geheel binnen het dienstenaanbod van eXito pasten. Toch werden wij zo enthousiast van deze aanvragen, dat er uiteindelijk is besloten om hier een nieuw label voor op te zetten, en zo is Anders geboren!

Wel is de liefde voor de outdoor ook binnen Anders doorgevoerd, wat ervoor zorgt dat Anders een uniek organisatiebureau is binnen deze markt. En met succes, want samen met diverse bedrijven is gebleken dat het combineren van outdoor met zakelijke bijeenkomsten een gouden combinatie is! Anders laat alle mooie plekken van de Veluwe zien met een concept waarbij we dicht bij onszelf blijven. Anders streeft ernaar om u mee te nemen in onze liefde voor de outdoor, waarmee wij zorgen voor een ongedwongen en laagdrempelige sfeer die zorgt voor rust en ontspanning.

Hoe werkt Anders?

Bij Anders zijn we van mening dat een zakelijke bijeenkomst niet zomaar georganiseerd moet worden: alle stappen moeten goed doordacht worden en aansluiten op uw wensen en passen binnen uw bedrijf. U staat centraal, Anders regelt het. Omdat u al druk genoeg bent met alle dagelijkse activiteiten binnen uw bedrijf, maken wij het zo overzichtelijk mogelijk voor u. Daarom werken wij volgens een vaste methode die bestaat uit 4 fases. Dan weet u waar u aan toe bent, en zorgt Anders voor het overzicht.

Concept fase – Kennismaking en inventarisatie. Wij inventariseren samen met de opdrachtgever alle wensen en doelstellingen. Vervolgens zetten wij onze werkwijze uiteen.

Als er een idee of richting bekend is, kunnen we een eerste start maken om tot een concept-idee te komen. Anders werkt een concept-idee(ën) uit. Dit is nog geen offerte maar een ‘praatplaatje’. Dit is een vrijblijvend concept, waarvan wij het zeer op prijs stellen als we dit aan u mogen presenteren en deze samen verder verfijnen. Wij stoppen niet voordat we overeenstemming hebben!

Opdracht fase – wij gaan aan het werk. Wij presenteren een samenwerkingsovereenkomst met spelregels: de te ondertekenen opdracht.

Deze fase omvat verder; gedetailleerde uitwerking van het idee/draaiboek en te nemen stappen(denk aan marketing en uitnodiging enz.), kostenbegroting met budget verantwoording, tussentijdse briefing en aanpassingen en acties die noodzakelijk zijn voor de weg naar de uitvoer. Wij trekken samen op en informeren de opdrachtgever regelmatig. Wij bij Anders vinden het belangrijk om de samenwerking te zien als een lange termijn samenwerking met diverse contactmomenten. Zo kunnen wij u het beste op de hoogte houden, maar controleren we samen de koers waarop we te werk gaan.

Uitvoer fase – Anders heeft als visie dat andere resultaten worden bereikt, wanneer mensen in een andere omgeving worden gezet. Wij coördineren, voeren uit en sturen aan en komen op deze manier samen met u tot succes.

Anders kan werken vanuit eXito, haar eigen locatie op de Veluwe. Ook weten wij alle mooie, verborgen parels op de Veluwe te vinden, waardoor alles mogelijk is. Van vergaderzalen tot catering, en van bossen tot landerijen: Anders zorgt ervoor dat de perfecte locatie wordt uitgekozen voor uw event.

Nazorg fase – wij komen persoonlijk het project afsluiten en nemen afscheid. Wij staan open voor een duurzame en betrouwbare relatie en hopen op een partnerschap voor langere tijd. Waarom? Omdat wij mensen in een andere omgeving zetten en daardoor andere resultaten behalen. Anders doen!

Bij Anders houden wij niet van verrassingen of onbekende bijkomende kosten (achteraf). Wij zijn betrouwbaar en werken uiterst transparant.

Op de hoogte blijven van actualiteiten en updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!