Wat is Anders

Wat doet Anders?

Anders organiseert zeer uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten die motiveren, stimuleren en inspireren. Anders haalt mensen uit hun dagelijkse situatie en plaatst hen in een avontuurlijke en natuurrijke omgeving, die zal leiden tot succes.

Ons motto is: andere omgeving, ander resultaat.

Anders is in staat om u op professionele wijze te verrassen met creatieve ideeën en bijzondere locaties. We staan bekend als betrouwbaar, transparant en professioneel. Ons succes ligt in de aaneenschakeling van diverse elementen, timing en combinatie van unieke ideeën. Zo komen we voor elk evenement met een nieuw concept, dat uw personeel of relaties verrast binnen een avontuurlijke setting. Deelnemers komen in actie, gaan ervaren, beleven en groeien in een avontuurlijke en inspirerende omgeving.

Het verhaal van Anders

Wouter Kosterman, de initiatiefnemer van Anders, runt samen met zijn team al ruim 20 jaar eXito Beekbergen BV. Dit recreatie-, outdoor en trainingsbedrijf heeft een eigen locatie van 8 hectare, bosrijk en centraal gelegen op de Veluwe. Naast alle avontuurlijke event faciliteiten, beschikken we over eigen catering en horeca. Dit maakt ons de grootste partij op de Veluwe in ons vakgebied.

eXito kreeg steeds vaker aanvragen voor zakelijke bijeenkomsten. Onze invulling van deze evenementen werd met grote tevredenheid ontvangen door gerenommeerde opdrachtgevers. Omdat we erg enthousiast werden van deze ‘tak van sport’ en dit eigenlijk niet binnen het assortiment van eXito past, hebben we besloten ‘Anders’ op te richten.

Anders staat voor vernieuwing, creativiteit, innovatie, natuur, beleving, ervaren, leren en groeien. Zo dragen we, vaak boven verwachting, bij aan uw zakelijke doelstellingen of vraagstukken. Ons aanbod is onderscheidend, avontuurlijk, vaak ‘out of the box’, bevat elementen die echt indruk maken en helpt bij het doorvoeren van incrementele of structurele verandering. Goede timing van alle elementen is hierbij essentieel. Soms moeten mensen eerst ‘landen, bewust vertragen en stilstaan of juist versnellen. We doen niet aan gekkigheid in een nieuw jasje! Gewoon goede creatieve concepten, doordachte plannen en een duidelijk tijdspad, op een locatie in het binnen- of buitenland die past bij uw groep en budget. Met andere woorden: een ander resultaat.

Soms mag het anders en soms moet het anders. Anders inspireert en faciliteert verandering.

Hoe werkt Anders?

Een doordacht plan sluit aan op individuele wensen en het realiseren van zakelijke doelstellingen of vraagstukken. We gaan graag de uitdaging aan, doen een stapje verder en committeren ons.

Anders werkt zo:

Concept fase – Kennismaking en inventarisatie.
We inventariseren samen met u of uw opdrachtgever alle wensen en doelstellingen. Als er een idee of richting bekend is, proberen we meteen met een concept-idee te komen.

Binnen een afgesproken tijdspad werkt ons team één of meerdere concepten uit. Dit is nog geen offerte, maar een praatplaatje waar we graag met u over sparren tijdens een presentatie. Als we samen besluiten verder te gaan, wordt dit concept verfijnd tot een definitief eindconcept geheel op maat.

Opdracht fase – bij overeenstemming gaan wij samen en voor u aan het werk. We presenteren een samenwerkingsovereenkomst met afspraken, tijdspad en duidelijk kostenoverzicht. Het definitieve concept wordt door alle betrokken partijen ondertekend. We hechten veel waarde aan commitment en investeren in samenwerkingen, met oog op een duurzame relatie.

Naast de bovenstaande elementen bevat het definitieve concept ook een gedetailleerde uitwerking, een draaiboek met bijbehorende stappen (van eventuele uitnodiging tot evaluatie), kostenbegroting met budget en verantwoording voor de opbouw van het concept. Zo weet u precies wat elk element bijdraagt aan het geheel, op welk moment en wat dit losmaakt bij mensen. Ons team verzorgt tussentijdse briefings en bewaakt het tijdspad, zodat u geen detail ontgaat.

Uitvoer fase – In deze fase vindt het evenement plaats. Wij begeleiden, coördineren, voeren uit en sturen aan. Op deze wijze komen we samen tot succes.

Nazorg fase – Na afloop wordt elk project persoonlijk geëvalueerd. Hier kunnen we tevens, op basis van onze ervaring tijdens en in de aanloop naar het evenement, helpen met het formuleren van aanvullende doelstellingen. Zo waarborgen we samen meer succes in de toekomst.

Hoe nu verder?

Gaat u het dit jaar Anders doen? We willen u graag inspireren door te sparren, uiteraard geheel vrijblijvend.

Op de hoogte blijven van actualiteiten en updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!