Anders 2018!

Geplaatst op 18/02/2019 in

Anders terugblik 2018!

Anders blikt terug op 2018; Wij hebben zeer diverse uitdagende programma’s mogen organiseren. Ons initiatief om het eens Anders te doen is een groot succes gebleken!

Ook aan het nadenken voor een invulling van een uniek Event?

Wij hebben diverse opdrachten voor zeer uiteenlopende doelstellingen mogen organiseren; incentives, trainingen en teambuilding events. Daarnaast ook product presentaties, een relatiedagen en zelfs vergaderingen in de open lucht. Ook mochten wij een klassieke personeelsdag in een waar festival gieten met 750 bezoekers. Hier kon men een unieke rit maken met de stoomtrein, diverse outdoor activiteiten doorlopen en na afloop een waar eetfestijn met diverse bandjes en dj’s. Loungen, lekker eten en dansen, een biertje aan de bar, alles kon!

Stel uzelf eens de volgende vraag; ‘Gaan u het dit jaar ook eens Anders aanpakken?’

Anders organiseert op hoogwaardige niveau haar programma’s, luistert en verdiept zich goed, neemt de tijd voor haar klanten om unieke concepten te bedenken en te organiseren. Uniek in de aanloop, de aaneenschakeling van de activiteiten, de timing en alles op maat en aangepast op de doelstelling en de doelgroep. Oftewel: Andere omgeving ander Resultaat!

Anders weet wel hoe en wij denken geheel vrijblijvend met u mee!

In het hoofdmenu onder het kopje; Cases, treft u diverse uitgevoerde projecten aan die wij afgelopen jaar voor onze zeer diverse klantenkring mochten organiseren!


Volg ons ook op social media

Je kan Anders nu ook volgen op diverse social mediakanalen. Volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Daarnaast hebben we een nieuwsbrief. Meld je aan om eens in de zoveel tijd een keer wat Anders in je mailbox te ontvangen. Maak je geen zorgen, we zullen je niet spammen. Het aanmelden voor onze nieuwsbrief gaat trouwens net zo eenvoudig als het afmelden.

Op de hoogte blijven van actualiteiten en updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!