Case: Festival Day

 
Een klassieke personeeldag omtoveren tot een waar festival. Wij zochten naar een bijzondere invulling voor de personeeldag van dit grote installatiebedrijf. Een festival locatie met actie en avontuur, lekker eten, drinken, loungen,dansen en relaxen. In totaal waren er ruim 750 genodigden.

De deelnemers kwamen uit het hele land aan middels touringcars op een centraal gelegen locatie op de Veluwe, deze locatie is uitstekend zelfs bij slecht weer kan men zowel binnen als buiten zeer grote groepen huisvesten. Daarnaast kan men hier uitstekende horeca laten klaarmaken. Naast deze locatie kon men direct opstappen voor een rit met een nostalgische stoomtrein over de Veluwe. Op de locatie werd er in teams gestreden om de bokaal. Diverse sportieve outdoor activiteiten stonden hierbij op het programma.

Ik wist niet dat je op zo’n mooie bosrijke locatie kon omtoveren tot een waar festival spektakel

Tijdens en na afloop van het sportieve deel kon men in diverse tenten en bij diverse baren en buffetten genieten van de overheerlijke, en op hout klaargemaakte, festival gerechten. De locatie had diverse tenten met diverse thema’s en muziekkeuzes alwaar men naar gading kon genieten van een hapje en drankje. Na de prijsuitreiking gingen de gasten naar een verrassende dag weer huiswaarts.
 

 

Op de hoogte blijven van actualiteiten en updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!