Incentive Metalura ‘Vlieg er eens uit!’

Case: Incentive Metalura ‘Vlieg er eens uit!’

 
De nieuwe directeur had diverse doelstellingen die hij binnen het bedrijf wou realiseren. Alle afdelingen hadden hun eigen inspanning geleverd om deze doelstellingen te behalen, alsmede de omzetdoelstelling. Om dit te vieren heeft het management besloten om iedereen te bedanken en te belonen voor zijn/haar inzet. De opdracht voor Anders luidde; ‘organiseer een onvergetelijke incentive waar eenieder nog lang over na zal praten’.

Op de dag kwam de touringcar voorrijden en vertrokken alle genodigden naar een voor hen onbekende bestemming op de Veluwe. Aangekomen bij het eXito Outdoor en Evenementen Centrum hebben zij het programma de ‘Veluwe Smokkeldropping’ doorlopen. Dropping met Oldtimer Legertrucks en diverse outdoor en teambuildingsopdrachten waaronder: quadrijden, touwbruggen parcours, handboogschieten, vlotvaar oversteek etc. Dit met als doel zoveel de geheime eindlocatie voor de afsluiting te achterhalen.

Tussen het programma door was een overheerlijke luxe lunch geserveerd bij een knapperend haadvuur zoals dat hoort. Na dit avontuurlijke spektakel waarbij de eindlocatie werd achterhaald was het tijd om naar deze volgende locatie te gaan om daar de dag op onvergetelijke wijze af te sluiten.

We hadden niet kunnen denken dat we zelf de stuurknuppel van het vliegtuig mochten vasthouden om zelf te mogen vliegen!

Aangekomen bij luchthaven Teuge was er een complete hangaar omgetoverd met een bar en buffet. Eenieder kon heerlijk eten en drinken van een luxe koud-warmbuffet en tussendoor werden de gasten uitgenodigd voor een rondvlucht in een Cessna 172, eenvierpersoonsvliegtuig. Tijdens de vlucht kon de passagier die naast de pilot zat zelf de stuurknuppel ter hand nemen. Een super ervaring met als afsluiter een overheerlijk ijsbuffet voor eenieder!

Een dag vol actie avontuur uitdaging en sensatie mogen we wel zeggen!
 

 

Opdrachtgever: Metalura
Website: Metalura

Op de hoogte blijven van actualiteiten en updates?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!